top of page
Platformen - Sky Steigers

BOUW VAN VIP-PLATFORMEN OP EVENEMENTEN

MAKKELIJK TOEGANKELIJK EN UITERST VEILIG

BIJZONDERE GASTEN ONTVANGEN

Wilt u bepaalde genodigden op uw event extra in de watten leggen, dan is een VIP-platform de uitgelezen manier. Sky Steigers wordt heel vaak gevraagd voor de bouw van dergelijke platformen. Die zijn altijd anders want steeds aangepast aan het gebeuren en de wensen van de opdrachtgever. Wat u ook in gedachten hebt, alles is mogelijk. Laten we erover spreken. We tekenen een gedetailleerd ontwerp van het platform voor u uit. Met alle voorzieningen die u uw gasten wilt bieden.

Zit- en/of staanplaatsen om het event vanop de eerste rij te beleven

Een bar en een open ruimte om elkaar te ontmoeten tijdens de receptie

Een aangrenzend of overhangend platform voor catering en entertainment

VIP-platformen - Sky Steigers
VIP-platformen - Sky Steigers

SPECIALE AANDACHT VOOR TOEGANKELIJKHEID EN VEILIGHEID

Sky Steigers bouwt elk VIP-platform volledig naar wens en specifieke behoefte. Er is één zaak waarop wij nooit inboeten en dat is veiligheid. Wij nemen de strengste veiligheidsvoorschriften in acht, te beginnen bij de inspectie van de plaats waarop het platform komt te staan tot en met de finale uitrusting. De constructie wordt voorzien van houten vloeren en alle nodige valbescherming. Daarbij horen ook kindvriendelijke leuningen. Dat zijn balustrades op kindermaat, afgestemd op de lengte van kinderen zodat zij er niet tussendoor kunnen vallen. We bouwen ook een aparte trap naar het VIP-platform toe. Die is comfortabel en voldoende breed om af- en aanlopen vlot te laten verlopen.

 

Ook belangrijk: onze VIP-platformen zijn ook altijd proper. Klaar om uw gasten in stijl te ontvangen.

EEN EXPERT NODIG IN DE BOUW VAN VIP-PLATFORMEN VOOR FESTIVALS, SPORTEVENTS, HUWELIJKEN EN ANDERE PRIVÉFEESTEN?

Schakel Sky Steigers in en geniet van onze professionele aanpak voor opbouw en afbraak. Actief in België, Frankrijk en Nederland.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

bottom of page