top of page
Bouw Sky Steigers

STEIGERS VOOR VEILIGE EN EFFICIENTE BOUW WERKZAAMHEDEN

VAKKUNDIG GEPLAATST DOOR SKY STEIGERS

STELLINGEN VOOR VEILIGHEID EN EFFICIENTIE OP DE WERF

Steigers plaatsen in de bouw is onze corebusiness. Maar liefst 70 % van ons werk situeert zich op bouwwerven, van zowel woningen als bedrijfs- en openbare gebouwen. Overal waar in de hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen gewerkt moet worden, doen aannemers een beroep op Sky Steigers. Voor metselwerken, dakwerken, gevelreiniging, voor schilderwerken en gevelbekleding met spuitkurk, crepi en zoveel meer. Dankzij onze stellingen kunnen bouwaannemers hun werk in alle veiligheid uitvoeren. 

Op basis van hun input worden de steigers in autocad getekend, met nauwkeurige uitwerking van alle belangrijke knooppunten. Dit schema gaat samen met de materiaallijst naar onze magazijnier die de nodige steigerbuizen, -planken en vloeren verzamelt. Daarop kunnen onze stellingbouwers aan de slag om de steigers vakkundig te monteren. Op aanvraag worden er tegelijk steigernetten, stofdoeken of krimpfolie voorzien.

Bouwsteigers Sky Steigers

WAAROM ONS STEIGERSYSTEEM

Met een stevige stelling onder de voeten verloopt het werk veilig, vlot en comfortabel. Het hoeft dan ook niet te verwonderden dat wij opteren voor de steigers. Sky Steigers biedt een modulair steigersysteem waarvan alle onderdelen thermisch gegalvaniseerd zijn zodat ze heel lang meegaan. Vloeren zijn verkrijgbaar in aluminium, staal, hout of een combinatie van materialen. Het bijzondere aan de stellingen van Sky Steigers zijn de knooppunten die om de 50 cm op de staanders voorzien zijn. Ze bestaan uit een rozet met acht gaten van waaruit de liggers of diagonalen vertrekken, in hoeken van 30° tot 90°. Dat maakt het steigersysteem uitermate geschikt voor gebruik op nauwe plaatsen, rond gebouwen met onregelmatige vorm enz. Bovendien heeft het een zeer hoog laadvermogen.

BENT U OP ZOEK NAAR SOLIDE BOUWSTELLINGEN

Aarzel niet en contacteer Sky Steigers voor topservices overal in België. En zelfs net over de grens met Frankrijk en Nederland.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

VOUS CHERCHEZ DES ÉCHAFAUDAGES SOLIDES

loader,gif
bottom of page