top of page
Platformen Sky Steigers

HANDIGE EN WENDBARE PLATFORMEN VOOR HOOGTEWERKEN

VASTSTAAND OF VERRIJDBAAR VOOR BINNEN EN BUITEN, ALLES IS MOGELIJK

EEN STABIELE BASIS VOOR PLAFONDWERKEN

Ook platformen zijn niet weg te denken als het over bepaalde bouwwerkzaamheden gaat. We denken dan meer bepaald aan jobs in de hoogte, aan plafonds binnen, aan luifels en overkappingen buiten, aan schuine inritten en doorgangen van ondergrondse parkings. Waarvoor de nodige materialen op een stevig plateau kunnen aangebracht en stelselmatig verwerkt worden.

 

Platformen worden gebruikt door zeer verschillende partijen. Waaronder schrijnwerkers voor de plaatsing van valse plafonds en Gyproc-werken, stukadoors voor pleisterwerken, schilders voor schilder- en decoratiewerken (plafondlijsten of moulures), isolatie-experts voor het aanbrengen van thermische en akoestische isolatie. Ook elektriciens voor de installatie van allerlei nutsvoorzieningen: verlichting, ventilatie enz.

Platformen Sky Steigers
Platformen Sky Steigers

SNELLER EN VEILIGER WERKEN IN DE HOOGTE

Bij Sky Steigers zijn platformen te verkrijgen voor zo goed als alle werken. Informeer ons over de werken die u moet gaan uitvoeren, alsook over de precieze omstandigheden. Gedaan met op en af de ladder stappen wat altijd een risico en tijdverlies inhoudt. Wij verhuren platformen waarmee de werken op een simpele manier uitgevoerd kunnen worden.

 

Onze platformen zijn aanpasbaar aan de werkhoogte. U heeft de keuze tussen vaststaande platformen of verrijdbare rolsteigers, voorzien van wielen en vergrendelbare remmen. Bovendien is de veiligheid van de werknemers gegarandeerd door de nodige attributen voor valbescherming: diagonale steigerbuizen of volle kanten, een stevige vloer met makkelijk te bedienen luik.

SKY STEIGERS ZET PLATFORMEN OVERAL TE LANDE, MAAR OOK IN NOORD-FRANKRIJK EN OVER DE NEDERLANDSE GRENS.

Bel of mail ons voor info over prijzen en reservatie van platformen.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

bottom of page