top of page
Bruggen - Sky Steigers

TIJDELIJKE BRUGGEN

VEILIGE OVERSTEEKPLAATSEN, NOODUITGANGEN OP FESTIVALS EN STEIGERCONSTRUCTIES OP LOOP- EEN FIETSPARCOURS

VEILIGE OVERSTEEKPLAATSEN VOOR KWETSBARE WEGGEBRUIKERS

Met de toenemende aandacht voor mobiliteit en verkeersveiligheid zijn overheden op elk bestuursniveau druk in de weer om het verkeer van mensen en goederen in goede banen te leiden. Een aspect daarvan is het scheiden van de verschillende verkeerstromen waarbij het de bedoeling is om zwakke weggebruikers maximaal te beschermen. Om dat doel te bereiken worden vaak creatieve oplossingen aangewend. En net daar komen mobiele steigers en stellingen in de picture.

 

Het ruime productgamma van Sky Steigers leent zich perfect voor de bouw van bruggen en passerelles over gevaarlijke verkeersknooppunten en openbare werken (bv. zwarte kruispunten, wegenwerken, spoorwegovergangen). In afwachting van de hertekening en heraanleg van zulke plaatsen kunnen fietsers en voetgangers ze dankzij een tijdelijke brug veilig oversteken.

Bruggen - Sky Steigers
Steigerconstructies op loop- en fietsparcours - Sky Steigers

STEIGERCONSTRUCTIES OP LOOP- EN FIETSPARCOURS

Vertrekkend van de bovenvermelde toepassing is het “bruggetje” naar sportieve manifestaties snel gemaakt. Loop- en fietswedstrijden verlopen niet altijd over een vlak parcours. Hindernissen maken een wedstrijd uitdagender voor de atleten en bieden het publiek ook meer spektakel.

 

Organisatoren van cyclocrosses en obstakelruns maken van de creatieve en technische skills van stellingbouwers gebruik om niveauverschillen te creëren in fiets- en loopparcours. Gezien de grote populariteit van atletiek en veldrijden in ons land zijn ook deze sportevents een interessante opportuniteit voor Sky Steigers. We maken ook bruggen als nooduitgangen op festivals.

NOOD AAN EEN TIJDELIJKE VOETGANGERSBRUG OF EEN CONSTRUCTIE VOOR LOOP- EN FIETSWEDSTRIJDEN?

Neem contact op met Sky Steigers in Aartrijke. We dragen met plezier ons steentje bij aan veilig verkeer en een spannend sportevent.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

bottom of page