top of page
Overkappingen steigerbouw Sky Steigers

OVERKAPPINGEN OM AAN HET WERK TE BLIJVEN IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

VASTSTAAND OF VERRIJDBAAR VOOR BINNEN EN BUITEN, ALLES IS MOGELIJK

GEDAAN MET KNARSETANDEN BIJ SLECHT WEER

In de bouw is men sterk afhankelijk van het weer. Felle wind, regen, hagel en vorst kunnen serieus stokken in de wielen steken. Met vertraging of soms zelfs met het stilleggen van de werken tot gevolg. Dat betekent oponthoud en niet zelden ook meer kosten, voor de aannemer en de bouwheer. Machines, kranen, ploegen worden al op een andere werf verwacht. Opdrachtgevers moeten een tijdelijke oplossing zoeken. Om te wonen als het over een particulier gaat, om uw personeel aan het werk te houden als u werkgever bent.

 

Sky Steigers weet raad. Aannemers kunnen bij ons terecht voor de plaatsing van een overkapping waardoor de werken gewoon kunnen doorgaan.

Overkappingen steigerbouw Sky Steigers
Overkappingen steigerbouw Sky Steigers

EEN PRAKTISCHE OVERKAPPING BOVENOP DE STELLING

Zo is de bouw of vernieuwing van een dak perfect mogelijk in de herfst of de winter. Gaat het regenen, dan riskeert u geen water in huis. Het kan ook nuttig zijn om bij dakwerken een overkapping op wielen te laten zetten. Is er een torenkraan op de werf, dan kunnen alle materialen binnen geplaatst worden. Het dak kan dan opengeschoven worden naarmate de werken vorderen. Een overkapping dient dus meerdere doelen: een vlotte voortgang van de werken en de bescherming van materialen die de dakwerkers daarbovenop meteen bij de hand hebben. Het is voor hen natuurlijk ook aangenamer om beschut tegen weer en wind te werken.

GRAAG EEN OVERKAPPING OP DE WERF OM WERKNEMERS EN BOUWMATERIALEN TEGEN WEER EN WIND TE BESCHERMEN

U vindt ze bij Sky Steigers, voor elke steigerconstructie. Ook overkappingen op wielen als u wil.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

bottom of page