top of page
Sky Steigers

STEIGER CONSTRUCTIES IN VERSCHILLENDE INDUSTRIËLE SECTOREN

OF STEIGERBOUW OM TEGEMOET TE KOMEN AAN HEEL SPECIFIEKE BEDRIJFSBEHOEFTEN

MAATWERK IN HEEL APARTE OMGEVINGEN

Naast de bouw- en evenementensector is de industrie het derde actieterrein van Sky Steigers. Wij beperken ons niet tot een welbepaalde industrietak. Integendeel, wij plaatsen steigerconstructies in heel verschillende industriële bedrijven. Eigenlijk kunnen wij elke onderneming van dienst zijn waar hoogte, omvang, bereikbaarheid, afstand een probleem vormen voor een vlotte manier van werken. Het gaat dan over omvangrijke installaties, grote magazijnen en productiehallen. Voorbeelden daarvan zijn meelfabrieken, graansilo’s, afvalverwerkende bedrijven, chipsfabrieken, waterzuiveringsstations e.a.

Losstaande gevelsteigers - Sky Steigers

LOSSTAANDE GEVELSTEIGERS

Losstaande gevelsteigers zijn constructies die om de ene of de andere reden niet in de gevel kunnen ingeboord worden. Zij staan letterlijk los, naast het gebouw waaraan gewerkt moet worden. Dat komt veel voor in de industrie. Denk aan silo’s, opslagtanks, fabrieksschouwen enz. Het zijn delicate omstandigheden die altijd erg doorgedreven stabiliteitsberekeningen vragen. We stutten losstaande steigers met steunblokken en andere hulpstukken die we creatief inzetten. Zo kan er altijd in alle veiligheid gewerkt worden. Ook voor gewone gevelsteigers kan u bij ons bedrijf terecht.

TRAPPENTORENS

Zet men industriële gebouwen, dan wordt er voor het optrekken van de dakconstructie gebruikgemaakt van trappentorens, ook wel ruimtesteigers genoemd. Op zulke grote platformen worden bouwmaterialen gehesen die gebruikt worden naarmate de werkzaamheden vorderen. Het is een efficiënte manier om in de industriebouw daken van fabriekshallen, loodsen, opslagmagazijnen te bouwen. Volgens hetzelfde principe zijn trappentorens ook erg nuttig bij de bouw van appartementen.

Trappentorens - Sky Steigers

BENT U BEDRIJFSLEIDER EN ZOEKT U EEN ERVAREN STEIGERBOUWER VOOR SPECIALE WERKEN IN DE FABRIEK?

Sky Steigers is uw partner. Neem contact met ons op voor de bespreking van uw opdracht.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

bottom of page