top of page
Evenementen - Sky Steigers

CREATIEVE STELLINGBOUW VOOR EVENEMENTEN

PRIVÉ, PROFESSIONEEL OF ENTERTAINMENT, ELK EVENT IN BINNEN- EN BUITENLAND WORDT EEN SUCCES MET LAYHER STELLINGEN

EEN SPECIALE FEELING VOOR EVENTS

Kent u een publieksevenement waar geen stellingen te bespeuren zijn? Juist, dat komt bijna niet voor. Dat weten wij bij Sky Steigers heel goed omdat we zowat een kwart van onze opdrachten vanuit de eventsector krijgen. 

We bouwen niet alleen grote en kleine steigerconstructies met ons eigen stellingmateriaal. Daarnaast ontwerpen we ook zelf stellingstukken voor bepaalde events waarvan we speciale, verrassende en mooie constructies van maken. On stage voor de artiesten en het publiek en backstage voor de technici en de crew van de performers.

WAAROM SKY STEIGERS STELLINGEN

Sky Steigers heeft een uitgebreid gamma van stellingstukken, buizen, buiskoppelingen, steigervloeren en andere onderdelen (de beste keuze voor de bouw van podia, verlichtings- en geluidstorens, tribunes, trappen, bruggen en passerelles enz). Het systeem is eenvoudig en snel te monteren en te demonteren. Het laat bovendien constructies in diverse afmetingen en opstellingen toe. Daarnaast willen wij onze steigerbouwers het werk ook lichter maken door het inzetten  van speciale machines en kranen. Dat alles garandeert de klant een vlotte montage van de gewenste constructie.

EEN PODIUM NODIG VOOR EEN PRIVEFEEST, EEN BEDRIJFSEVENT OF EEN PUBLIEKSEVENEMENT?

Sky Steigers levert en monteert het tijdig. En demonteert het in een handomdraai. Reken daar maar op!

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

bottom of page