top of page
Podia steigerbouw - Sky Steigers

DOE EEN BEROEP OP DE BEKWAME PODIUMBOUWERS VAN SKY STEIGERS

PROFESSIONELE PODIUMBOUWERS

PODIUMBOUW IN BELGIË EN OVER DE GRENS

Een goede show of een geslaagd concert start met een professioneel opgebouwd en ingericht podium. Net daarvoor kan u bij ons bedrijf terecht. Wij bouwen podia voor evenementen in binnen- en buitenland. Voor optredens op marktpleinen en festivalterreinen, voor ploegvoorstellingen en kampioenhuldigingen op sportieve evenementen, voor lezingen en debatten op conferenties, voor businessevents en zoveel meer.

 

Overal waar een podium nodig is, kan SKY Steiger een rol van betekenis spelen.

Podia steigerbouw - Sky Steigers
Podia steigers - Sky Steigers

PODIA IN ALLE AFMETINGEN EN OPSTELLINGEN

Welk podium we bouwen, hangt af van de aard van het event, van wat er zal gepresenteerd worden, van het aantal performers en toeschouwers ook. Het zijn de parameters om een podium op maat samen te stellen. Waarop artiesten voldoende ruimte hebben om hun show te brengen terwijl de aanwezigen in alle comfort van het gebeuren kunnen genieten.

 

Wij bouwen open podia en vlakke podia, ook podia met verschillende niveaus zodat dj’s, orkesten, artiesten, dansers elk een eigen plek hebben om hun ding te doen. Eveneens makkelijk toegankelijke zit- en staantribunes. Daarbovenop voorzien we de nodige stellingen voor de decoropbouw en torens voor de geluids- en lichttechniek.

OP ZOEK NAAR PODIUM- EN STELLINGBOUWERS DIE VAN ELK INITIATIEF EEN ONGELOFELIJK EVENT MAKEN?

Vertrouw op Sky Steigers. Contacteer ons voor de bespreking van uw evenement. In België, Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen, Noord-Brabant, Limburg in Nederland.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

bottom of page