top of page
Gevelsteigers Sky Steigers

GEVELSTEIGERS: UITVOERING VAN ALLERHANDE GEVELWERKEN

RUWBOUWWERKEN

STELLINGEN VOOR GEVELRENOVATIE EN GEVELBEKLEDING

Gevelsteigers kennen veel toepassingen in de bouw. Zij worden ingezet bij het bouwen en optrekken van muren maar net zo goed bij gevelrenovatie, verfraaiingswerken en herstellingswerkzaamheden aan gevels. Tal van aannemers maken gebruik van gevelstellingen voor de uitvoering van hun job. Bijvoorbeeld voor het isoleren, bekleden of schilderen van buitengevels, maar ook voor metsel- en voegwerken, zelfs voor de plaatsing van nieuwe ramen op hoge verdiepingen zoals die van appartementen en kantoren.

Gevelsteigers Sky Steigers

EEN STELLING ROND DE WONING NODIG OF EEN STEIGERCONSTRUCTIE VOOR GEVELWERKEN AAN KANTOREN, OPENBARE GEBOUWEN?

Eén adres: Sky Steigers in Aartrijke, wij staan tot uw dienst in heel het land.

Sky Steigers

Westbilk 11

8211 Aartrijke

050 95 02 00

info@skysteigers.be

BE 0735.941.077

 

Gevelsteigers Sky Steigers

STERK IN STEIGERBOUW

Bouwaannemers vertrouwen op de stellingen van Sky Steigers. Onze stellingbouwers plaatsen steigers volgens de geldende veiligheidsnormen en de behoeften van de klant. Wat de gewenste afmetingen ook zijn, wij zorgen ervoor dat de stelling op een solide ondergrond staat en indien mogelijk verankerd is in de muur. Is dat laatste niet mogelijk, dan hebben wij andere oplossingen om veilig en stabiel vanop een stelling te werken. We voorzien steigervloeren om de 2 meter, alsook veiligheidsleuningen en kantplanken voor zijbescherming. Met behulp van grote kranen zetten wij elke steigerconstructie.

DOORLOOPSTELLINGEN OP DE OPENBARE WEG

Onze klanten zijn niet enkel aannemers in residentiële woningbouw. Wij verhuren onze stellingen eveneens aan bouwfirma’s die omvangrijke projecten aanpakken in stadscentra. Zoals gevelwerken aan openbare gebouwen, scholen, bedrijven. Kortom, gebouwen die een grote steigeropstelling vragen. In die gevallen zijn er verschillende steigerniveaus nodig, voorzien van framevloeren met luik en ladder. Een bijkomend aandachtspunt is de veiligheid van voorbijgangers. Enerzijds wordt met steigernetten vermeden dat gereedschap of bouwmaterialen op de openbare weg vallen. Anderzijds maken wij hier vaak doorloopstellingen zodat voetgangers eronderdoor kunnen lopen en geen omweg hoeven te maken om te passeren.

bottom of page